Over Intenza Comfort

Intenza Comfort is een groothandel/producent gespecialiseerd in het leveren van slaapcomfort producten. Onze visie is het verbeteren van het slaapgenot doormiddel van een breed assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten die bereikbaar zijn voor iedereen. Op deze pagina wordt weergegeven wat Intenza Comfort zijn klanten te bieden heeft.

Complete leverancier

Intenza Comfort is uw complete leverancier en wij zetten onze partners centraal om zo een optimale samenwerking te creëren. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en denken wij mee om uw wensen te realiseren. Door te blijven ontwikkelen en innoveren leveren wij de beste producten en service aan onze klanten. Wij helpen u bij het vergroten van de kwaliteit van uw product assortiment, leveren toegevoegde waarde aan uw winkel of webshop en ontzorgen u op het gebied van logistiek. 

Een samenwerking zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw klanten en de kwaliteit van uw onderneming kunt vergroten. Daarnaast vindt Intenza Comfort het belangrijk mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Het stuk voorraadbeheer en het logistieke proces moeten hierdoor optimaal zijn. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw klant centraal staat.

Fulfilment/dropshipment

Geen zorgen meer maken om voorraad en verzendingen. Wij nemen dit voor onze klanten uit handen. U hoeft zich hierdoor alleen te focussen op uw klanten en de verkoop van de producten.

One day delivery

De levertijd van een product is voor een klant vaak zeer belangrijk. Daarom bieden wij one day delivery aan. Heeft een klant vandaag een product besteld zal die hem morgen ontvangen.

Voorraadbeheer

Geen grote investeringen meer doen in voorraad, logistiek en verzending. Intenza Comfort neemt het gehele voorraad proces voor u uit handen. Doordat wij alle producten op voorraad hebben kunnen wij snel en direct leveren.

Verzending in heel Europa

Intenza Comfort doet al verzendingen naar veel Europese landen. Uw verzendingen worden dan ook binnen 24 uur verwerkt en verzonden door heel de EU. De levertijd is natuurlijk afhankelijk van het land waar u zaken doet!

Retail

Intenza Comfort levert aan de retail voornamelijk in Nederland en België. Denk hierbij aan slaapspeciaalzaken en winkelketens. Om de online concurrentie voor de blijven leveren wij producten speciaal gericht op de retailer. Producten op maat van hoogwaardige kwaliteit met een unique selling point.

Private label

Door onze jarenlange ervaring en productie kanalen bieden wij onze partners de mogelijkheid tot private label. Met behulp van ons advies en natuurlijk de juiste volumes bent u in het bezit van uw eigen private label. Hierdoor kunt onderscheid maken ten opzichte van uw concurrenten en kwaliteit bieden aan klanten.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten?