Matrassen

Matrassen van Intenza Comfort

Intenza Comfort is gespecialiseerd in de verkoop van matrassen. Dit doen wij voor  elk type klant, denk hierbij aan de winkelier, warenhuizen en online webshops. Van koudschuim, traagschuim tot pocketveer matrassen wij kunnen het leveren. Tevens bieden wij onze klanten zeer scherpe prijzen en goede leveringsvoorwaarden. Samen met onze partners kijken wij naar de behoeften van uw klanten, omtrent matrassen, om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. Waar let de klant op bij de aankoop van een matras? Wij kunnen onze klanten altijd perfect voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Op deze manier blijft u uw concurrenten altijd voor en heeft u altijd een unique selling point voor uw klant.

Met goede leveringsvoorwaarden bedoelen we dat we voor onze partners het gehele proces en contact met de klant uithanden kunnen nemen. Onze grote voorraden maken het mogelijk binnen zeer korte termijn te kunnen leveren aan de consument. Dit zorgt ervoor dat u zich alleen bezig hoeft te houden met de verkoop van het product. Door de hoge kwaliteit, scherpe prijzen en goede leveringsvoorwaarden wordt de verkoop alleen maar eenvoudiger gemaakt voor u.

Bent u geïnteresseerd om één van onze matrassen op te nemen in uw collectie? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Type matrassen

Van koudschuim, traagschuim en latex matrassen we leveren het allemaal. Wat wij van Intenza Comfort belangrijk vinden is om samen met onze klanten te kijken naar de behoeften van de consument. Dit om een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. We kijken naar materialen en in welk prijs segment we uw klanten het beste kunnen voorzien van het beste product. We bieden matrassen aan voor het laagsegment, maar ook het hoogsegment.

Matrassen inkopen? Hoe werkt dit?

In de inleiding hebben we het al kort besproken, het bestelproces en de leveringsvoorwaarden. Dit zijn natuurlijk voor uw klanten zeer belangrijk factoren om een aankoopbeslissing te kunnen nemen, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Intenza Comfort biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u natuurlijk zelf matrassen op voorraad nemen. Op deze manier heeft u zelf de controle en het contact met de klant. Tevens kunt u zelf de klant makkelijk voorzien van een matras. Dit proces kan ook gedeeltelijk uithanden genomen worden. Om deze reden zijn wij ook dropshipment leverancier geworden. Door onze grote voorraden kunnen wij snel leveren. Wat zijn hier de voordelen van? U kunt zich focussen op uw klanten, hoeft alleen voor de verkoop te zorgen en hoeft geen investeringen te doen in grote voorraden. Dit bespaart een hele hoop tijd en geld. U heeft een klantenbestand en bereikt dagelijks uw klanten via een winkel of webshop. U kunt vervolgens de producten verkopen en de orders bij ons plaatsen. Ons logistiek centrum neemt contact op met u klant om een afspraak in te plannen. Deze afspraak maken wij telefonisch of per e-mail. Vervolgens leveren wij het matras bij de klant en zorgen zo voor perfecte klant beleving.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten?