Dekbedden

Dekbedden van Intenza Comfort

Voor elk type klant bieden wij dekbedden aan. Is dit nu voor het laag segment of het voor het hoogsegment, Intenza Comfort heeft het. Samen met de partners kijken wij graag naar de behoeften van uw klant om een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. Waar let de klant op bij de aankoop van een dekbed? Hierin kunnen wij onze partners perfect voorzien informatie.

Al onze kennis over producten en de feedback van klanten verwerken wij in onze producten om deze keer op keer te verbeteren. Vandaag de dag wordt er nog steeds erg veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen in dekbedden denk hierbij aan dons en wol, maar ook katoen of bamboo is een natuurlijk materiaal. Al onze producten worden dan ook milieu bewust of  diervriendelijk geproduceerd. Natuurlijke materialen zorgen voor een goede warmte en vocht regulatie. Dit betekent warm in de winter en koel in de zomer.

Heeft u een winkel, warenhuis of webshop en wilt u dealer worden van een van onze dekbedden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Overzicht van onze dekbedden

  • Zomerdekbed
  • Winterdekbed
  • All-year dekbed
  • 4- seizoenen dekbed
  • Donzen dekbed
  • Synthetisch dekbed
  • Katoenen dekbed
  • Wollen dekbed
  • Hotel dekbed

Donzen dekbedden

In de kwaliteit van donzen dekbedden zit een hoop verschil. Wat is nou precies dat verschil en hoe ontstaat dat? Dit proberen wij zo duidelijk mogelijk te communiceren aan onze klanten. Zo stellen wij als bedrijf een aantal hoge eisen aan onze donzen dekbedden. Deze hebben we hieronder kort beschreven. Allereerst vinden we het belangrijk om aan te geven dat wij geen dons gebruiken dat afkomstig is van levende pluk. Dierenwelzijn staat bij ons dan ook erg hoog in het vaandel. Wij vinden dan ook dat de consument hiervan op de hoogte moet zijn om een goede aankoopbeslissing te kunnen nemen. Daarnaast bestaat er een hoop verschil in vulgewicht van het dekbed. Heb je te maken met een zomer dekbed, all year dekbed of een winter dekbed dan maakt dat natuurlijk ook verschil in het gewicht. Het grootste kwaliteitsverschil zit hem in dons of donsveren. Donsveren zijn goedkoper dan pure dons en is deze dons afkomstig van de eend of van de gans. Hou dan ook altijd de verhoudingen goed in de gaten. Ook hierin is bij ons alles mogelijk en proberen wij de klant hierin zo goed mogelijk te adviseren.

Informatie over dekbedden?

Bent u winkelier, inkoper van een warenhuis of online webshop en u bent geïnteresseerd in een van onze dekbedden? Neem dan nu contact met ons op. Graag nemen wij voor u de tijd in een persoonlijk gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Dit kunt u doen door ons te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten?