Hoofdkussens

Hoofdkussens van Intenza Comfort

Slapen om te leven dat is het motto waar Intenza Comfort al zijn producten mee produceert. Goed slapen begint volgens ons dan ook bij kwalitatief goede producten. Hieronder valt natuurlijk ook een goed kussen, maar wat is nou eigenlijk een goed hoofdkussen? Deze vraag is moeilijk te beantwoorden, want elk mens heeft zijn eigen wensen en behoeften omtrent een kussen. Door onze jarenlange ervaring in het testen, produceren en verkopen van hoofdkussens kunnen wij onze klanten voorzien van de beste producten. Door ons brede assortiment denken wij aan elk type slaper. Denk hierbij aan mensen die veel zweten en het liefst een kussen hebben dat goed ademend is. Ook mensen die opzoek zijn naar milieu verantwoordelijke producten. Tevens kunt u denken aan natuurlijke materialen, zoals dons, wol of latex. Met al deze kennis proberen wij voor elk type klant producten te maken. Dit kan zijn speciaal voor de retail, warenhuizen, webshops of hotellerie.

Bent u opzoek naar nieuwe hoofdkussen in uw collectie? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Dons hoofdkussens

Zachte, lichte en comfortabele kussen, dan hebben we het al snel over donzen hoofdkussens. Dons is een natuurlijk product wat ademend is en zacht aanvoelt. Wij maken gebruik van eendendons of ganzendons. Dierenwelzijn is voor ons zeer belangrijk en daarom maken wij geen gebruik van levende pluk. In dons wordt onderscheid gemaakt tussen dons en donsveren. Door te spelen met verschillende vulcombinaties kunnen we in iedere prijsklasse donzen hoofdkussens maken.

Traagschuim kussens

Traagschuim kussens bestaan in veel verschillende soorten en maten. Het doel van deze kussens is het voorzien van een gezonde lighouding, dit wil zeggen dat nek- en ruggenwervel in een rechte lijn liggen van mekaar. Traagschuim past zich perfect aan naar het lichaam en ondersteunt het hoofd en de nek.

Synthetische hoofdkussens

Synthetische kussens bestaan in veel verschillende soorten en maten. De voordelen van deze kussens zijn dat je ze makkelijk kan wassen op een hoge temperatuur. Daarnaast kun je hem makkelijk kneden naar je hoofd.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten?